07/08/2019

COMMERCIAUX FLANDRES / VLAANDEREN

 

IPC zoekt gedreven en gemotiveerde vertegenwoordigers met toekomstige directie ambities voor regio Vlaanderen!!!

Wie zijn wij?

IPC is een Franse onderneming, marktleider in het segment van producent onder eigen merknaam, gespecialiseerd in de productie en distributie van een breed gamma van specifieke en professionele onderhouds- en hygiëneproducten  die heel precies aan de behoeften van onze klanten voldoen en tevens de gebruiker alsook het milieu beschermen. Innovatie is onze drijvende kracht. Onze pioniersgeest stelt ons in staat om exclusieve oplossingen aan onze klanten aan te bieden en ons te onderscheiden van onze concurrenten. Een goed voorbeeld is onze unieke positie als internationale marktleider in de BIOTECHNOLOGIE waar we een voortrekkersrol handhaven in de ontwikkeling van oplossingen op basis van micro-organismen en de bescherming van onze omgeving, planeet en de toekomst van onze kinderen.

IPC heeft als missie om de unieke partner te zijn voor al onze klanten door een professionele benadering die resulteert in een duidelijke meerwaarde en een uitbreiding van ons marktaandeel in Vlaanderen.

Taakomschrijving:

Na een diepgaande opleiding in onze verkoopsmethodes en onze producten maakt u deel uit van ons team in Vlaanderen.  U heeft als taak om uw klantenportefeuille te beheren en uit te breiden in een welbepaalde regio, bij voorkeur in uw eigen streek. Door actieve prospectie zorgt u voor een goede instroom van nieuwe leads en prospecten die u dan overtuigend weet om te zetten naar klanten. U volgt elke vraag van onze klanten en prospecten nauwgezet op en denkt creatief mee in het proces om deze verder uit te bouwen. U rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Regionaal Directeur en helpt mee aan het ontwikkelen van de markt in Vlaanderen.

Profiel:

U bent vertegenwoordiger in hart en nieren en verwelkomt de uitdaging een nieuw commercieel territorium te veroveren en te ontwikkelen in een B2B omgeving. U beschikt over een echte hunter-mentaliteit en actieve prospectie schrikt u niet af. U bent klantgericht en zowel communicatief als administratief sterk.  U bent enthousiast, gedreven en bent gefocust op het behalen van resultaten en objectieven. U heeft een affiniteit met onze producten en onze klanten.  U heeft bij voorkeur reeds een eerste commerciële ervaring gehad maar dit is geen must. U bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans.

Ons Aanbod:

Werken bij IPC betekent werken bij een betrouwbare, stabiele firma die al meer dan 25 jaar een constante vooruitgang in omzet kent en met een duidelijke toekomst visie waar u deel van kan uitmaken.  IPC is vastbesloten om die groei verder te zetten door zich te laten omringen met talent en het bieden van toekomstperspectieven voor onze mensen.

Naast een unieke opportuniteit biedt IPC u een bediendecontract van onbepaalde duur, een motiverende vergoeding bestaande uit een vast loon en niet geplafonneerd variabel loon, bedrijfswagen, laptop, telefoon, …

 

Ontdek ons bedrijf en onze producten en enkele reacties van onze medewerkers: www.ipc-job.com.


POSTULER A CETTE OFFRE